söndag 6 april 2008

Lovisa fyller 6 månader!

Lovisa 6 månader på väg till babysim!
Ja idag är det alltså sex månader sen gummis kom till världen, sjukt vad tiden går... Den bara springer iväg, och tänk vad de växer på ett ynka halvår egentligen. Så här såg det ut för sex månader sen:
20071006 kl. 19.38. Välkommen till världen!

Pömsig snutta 1 dag gammal!

Här flyter annars dagarna på. Nattstrulet har verkligen nått sin kulmen nu, det kan faktiskt bara bli bättre just nu. Vi håller tummarna...och för mamma och pappa är det väldigt trötta tummar för tillfället.

Sexmånadersdagen har annars firats med massa god gröt på morgonen, ett x antal bajsiga blöjor. Sen var det dags för babysim igen. Lillgummis har verkligen fått smak för detta. Idag var plask för hela slanten, och hon simmar och simmar när hon ligger på mage. Vi dök lite mer från rutchkanan och Gummis har verkligen fått in reflexen innan dyken. Nu räcker det med muntligt kommando. Duktiga tjejen!

När vi kom hem hade vi sällskap av mormor och morfar som hjälpte till att skyffla sten från trädgården. Vi kan erbjuda fri plockning för alla! Fast det är bra att fylla med under altanen så en del hamnar där nu. Sen åt vi god middag och gummis blev så trött så trött. så nu sussar hon i spjälisen för tillfället. Förhoppningvis så blir det så hela natten lång...

Mamma har även under gårdagen spanat in en superfin villervalladress som gummis bara måste ha. Måste ta mig ner downtown bara och se färgerna i verkligheten först innan det shoppas :-D. Dessutom tackar lillgummis så jättemycket för de fina sexmånaderspresenterna och korten som hon fått. Tack!

Hoppas er helg varit fin!




1 kommentar:

Mello sa...

GRATTIS Lovisa!!! =) Kram från Mellis!