måndag 28 april 2008

Föräldragrupp....

Sådär, första dagen på nya veckan avklarad.... kort vecka för pappa vilket mamma verkligen gillar... :-)
Vi åkte in till stan lite tidigare idag för att ta promenad med Sandra och Felix. Sen tycker mamma att gummis äter bättre om hon lunchar borta ;-), vilket hon också gjorde.. Hon var väl tvungen att kompensera att hon skrek sig helt fördärvad i bilen in, hon var totalt förstörd när vi kom fram.. Ananrs börjar hon få lite mer kläm på krypställningen faktiskt, det är mycket långt kvar men det går sakta framåt.
Sedan var det föräldraträff, alla kompisarna var där... Gummis gjorde precis som förra gången, snodde åt sig hela leksakslådan och plockade åt sig varenda leksak så ingen anna skulle få.. Det är nästan man får skämmas lite ;-).. Mamma lyssnade dock inte så mycket på vad det nu var vi pratade om, den förjädriga huvudvärken gjorde så man hellre kunde kräkas..
Middagen när vi kom hem gick också ner helt smärtfritt, annat mot igår minsann. Men man är glad för varje dag det är så här :-).
Pappa är ute och snickrar konstiga reglar på altanen och mamma ska väl gå och sova så vi orkar med hela dagen i morgon..

GodNatt!

Och Grattis Faster malin på födelsedagen!

Inga kommentarer: