söndag 20 april 2008

Helg!

Helgen är slut redan, och den har ägnats åt arbete mest hela tiden. Igår hade vi massa hjälp med den blivande trädgården och idag var det bara för mamma och pappa att fortsätta... Underbart väder blev det ju också och till viss del hjälpte det till att hålla motivationen uppe.. Lillgummis hade också bestämt sig att det var utomordentligt skönt att sova i vagnen ute idag vilket hjälpte mamma och pappa att få lite gjort.
Det enda avbrottet i arbetet var att få åka iväg och babysimma litegrann. Hade ju absolut inte tänkt gå del tre sedan men nu vet jag inte riktigt. Lovisa avgudar babysimmet numer, hon har skitskoj rent ut sagt :-D. Idag lärde vi oss två saker: 1, att badbyxorna håller för lite tyngre innehåll. Japp, Lovisa sket in brallorna :-D. 2, gummis fick dyka alldeles själv från mattorna i vattnet. Hon fick sitta där och vi fick locka på henne så hon dök i, alldeles själv. Duktiga tjejen!
Vila bör man...

Mullvadsinvasion?


Belysning på plats iallafall :-)


Hungrig blir man efter en hel dag ute...



1 kommentar:

Mello sa...

Häftig du är som kan dyka!! Önskar jag hade gått kvar på simmet, hade varit så skoj! Men mamma och pappa sa att vi inte hade tid. =(
Ska bli roligt å se eran nya altan och eran tomt sen! Kommer bli jätte fint! Kramiz