fredag 11 april 2008

Fredagsfika!


Idag har mamma och Gummis varit och fikat hos mammas kompis Emma som har flyttat till nytt hus precis! Jättetrevligt var det och gott fika också! Gummis skötte sig exemplariskt trots lite sömnbrist.
Under förmiddagen tyckte hon nämligen att hon kunde sova lite som hon ville, och mamma fick bara klia sig i huvudet och fundera på hur vi skulle lösa dagens rutiner..
Veckan har annars flugit förbi som alltid. Har ju varit på bvc på sexmånaderskontroll och gummis passade på att visa alla färdigheter för Tant Bvc då. OK-stämpel i rumpan fick hon också. Gårdagen fick hn stå ut med att titta på när mamma provade kläder på stan, det är hon ju måttligt förtjust i. Men mamma var glad och nöjd när hon kom hem med ett par nya jeans. Dessutom så blev det både handlat och beställt härliga villervalla till snutta, Äntligen! :-)-
Inspirerad av alla kompisars framgångar som mamma läst om idag så satt vi på golvet och lekte lite medan pappa gjorde mat. Och lite träning på det då och då verkar ju ge resultat :-).
Ikväll har mamma blandat i lite grötpulver i kvällsflaskan så får vi hur natten blir, antingen blir det nog magknip eller sovmorgon. Vi hoppas ju på de senare :-)!

1 kommentar:

Mello sa...

Snart kan du åsså sitta Lovis! (Och springa ifrån mamsen din) hihi...