tisdag 8 april 2008

Badnymf i snöoväder..

Bustjej!

Efter gårdagskvällen sömnoroligheter fick vi sedan sova hela natten, underbart. Och ända till klockan nio också.. :-). Sen fick vi fara till Öppna och träffa S och lilla F. Lillgummis fick vara med dem ett par minuter medan mamma gick över korridoren och tog ett par prover.. Dock blev vi inte där så länge när lillgummis somnade på mammas bröst i mysfotöljen där..

När vi kom hem så var det fullt bus med mamma. Gummis tyckte det var så roligt att busa med spegeln och flyga jetplan så hon hon blåste stora snorbubblor i fartvinden (ja, hon är fortfarande snorig). Mamma tyckte det var nästan lika roligt tills hon blev helt slut i armarna och ryggen..

Kvällen avslutades i nya badbaljan, där hon plaskade ur sig de sista krafterna inför natten.. Så nu är det förhoppningsvis god sömn som gäller...

Nattis!


2 kommentarer:

snöstjärna sa...

Ser att ni är nyvägda å mätta, å Jordan drar verkligen ifrån. Han har ju en del å hämta igen iofs. Men det går alldeles för fort tycker jag!

familjen sa...

Hej!
Tack, hon e go er flicka åxå!
Personligen tycker jag den med toffsarna är ful. Mössan V har är perfa för vår & höst, eller sommarkvällar... den är lagom bra tror ja nog, bomull. Satsa på den! Coolast! ;-) Kram