torsdag 14 februari 2008

Vårt lilla hjärtas dag!

Svek er igår jag vet, dock strulade uppkopplingen till max så till slut förlorade jag tålamodet och sket i det hela..,, Igår blev det iallafall lite shopping. Inte till mig dock utan till lillgummis, inte så ovanligt att en annan blir utan nuförtiden ;-). Sedan fick gummis och jag tillbringa hela kvällen själva när pappa var iväg med jobbet..

Gårdagens nyshoppade outfit iallafall

Idag är det ju alla hjärtans dag också . Vi började den med sovmorgon till nio, sen om det var den som gjorde att snutta inte tänkte sova något mer på hela dagen eller inte, det vette fanken. Hon blir ju så enormt glad och nöjd efter för många timmars vakenhet ;-) . Hon fick iallafall ett snabbebsök av farmor och farfar som kom med en liten vovve. Tack snälla farmor och farfar!. Nu ligger lillgummis i badet och blöter ner hela badrummet, sen blir det nattisflaska och sängen.. Förhoppningsvis sover hon gott sedan så mamma och pappa kan få mysa lite i soffan med thé och choklad!
Nu ikväll har hon även övergett fällknivseffekten litegranna, ser finare och finare ut som ni ser på bilden här nere. Stolt blir man ju :-D. Annars har hon mest snackat på idag, hon har bland annat haft en halvtimmes monolog med sin napp idag , ja hmmm...



Många kramar till er alla på hjärtats dag!








1 kommentar:

snöstjärna sa...

Ja se va fint! Tänk om Jordan kunde ha jeansklänning med =P