tisdag 26 februari 2008

hemmatisdag..

Sovmorgon igen, till kvart över nio. Älskar dessa morgnar!

Lovisas hud såg mycket bättre ut igår, men efter bvc köpte jag ändå lite kortison som jag tänkte använda. Så hon smordes igårkväll och i morse. Sen nu idag är hon inget röd alls på bröstet, inga prickar ingenting. Dock känner man ju på huden att den inte är ok, men några dagar nu med kortison och mjukgörande så kanske det går tillbaka helt. Sen märker man ju direkt om det blir värre sen... Nu är det ju problem istället, var det kortisonet som gjorde det eller tvättmedlet??? Hmmm...

Vi har haft besök idag, av två flickor, en lite större och en lite mindre. Långpromenad i ösregnet blev det. Lite kulen blev man faktiskt efteråt..
Ingen potatis blev det heller, för när vi kom hem hem från promenaden var lillgummis sååååå hungrig (kräkdag igen) och sååå ledsen så det var liksom inte läge att ställa sig att göra potatis... Nä, det får bli fortsättning i morgon istället..

Lovisa blir alltid så glad när pappa kommer hem från jobbet, då är man ju lagom trött på mamma liksom. Så idag har hon skrattat sådär härligt hjärtligt när pappa kom hem och pussade massa på magen.. Sådär så man skrattar med och blir alldeles varm i kroppen..
Sen fick hon passa på och bada nu när magen såg så fin ut och nu är det nattning med pappa som gäller igen...

Kram på er som läser!

Inga kommentarer: