torsdag 21 februari 2008

Pojkbesök och sovmorgon :-)

Sovmorgon äntligen, nu börjar vi komma tillbaka till de gamla hederliga nattrutinerna igen... Inatt har vi sovit från 19.30 - 08.30, med lite snabba frukost kl sju. Mamma gillar detta :-)...
Dagsovrutinerna är ju åt helskotta igen, när vi precis hade fått ordning på detta så är det dags att förkasta dem igen... men bara vi håller fast vid god nattsömn så får det väl duga.

Lovisa har haft pojkbesök idag och mamma har haft väldigt trevligt lunch- och promenadsällskap. Tack så mycket för en trevlig eftermiddag...!!!
Lite trevande inledning men men, det artar sig ;-)

Resten av dagen har lillgummis och mamma suttit klistrade framför akvariet och tittat på de kämpandes strider. Verkar som om vi bara fått två hanar istället för tre och dessa två har slagits utav bara attan idag. Får se om det fördelat botten mellan sig till i morrn.

Pappa har jobbat över idag så mamma fick fika med farmor, farfar och faster när de kom över och lämnade den jättefina dynan till gummis stol. Vi tar nog bort ryggplattan då L sitter jättebra istolen ändå och det kommer bli ännu bättre med dynan :-)



Inga kommentarer: