måndag 25 februari 2008

Måndag....

Så här underbart glad var vår lilla snutta i morse, så glad man kan bli i pyjamas :-).

Humöret har sedan pendlat lite upp och ner under dagen, ganska mycket beroende på att lillgummis inte velat sova ordentligt utan det har blivit småsnuttar hela dagen..
Hon fick lite potatis till lunchflaskan innan vi skulle till bvc. Vi kan ju säga såhär, det är ingen dam som kommer äta en hel portion första veckan *hihi*, men det finns ingen anledning att stressa...

PÅ bvc fick vi iallafall reda på att barn har skickat bekräftelse på remissen, så nu får vi väl se när vi blir kallade. Det ska bli hudutvärdering och soja, ägg och mjölktester..
Vikten hade hämtat sig lite iallafall, 145 gram + denna vecka jämfört med +25 g förra veckan. BVC tycker vi kan börja med köpgröten till lillgummis istället för att använda oss av nutran.... så man vet att hon får i sig tillräckligt med järn och grejer.
Efter bvc var det bara att knalla rätt över korridoren och träffa familjegruppen innan det var dags att ta sig hem igen...
Och bara för att vi pratade om det där så fick vi tillbaka från trygg hansa att lillgumma inte kommer kunna bli fullförsäkrad... ska bli intressant att läsa försäkringsbrevet när det kommer.

Nä nu är det vilodags här...

2 kommentarer:

Camilla sa...

Nej ingen anledning att stressa med maten :-) Noel tog det väldigt långsamt i början men när han väl var igång har vi i princip aldrig haft några problem..! Än så länge ingen matvägran (förutom enstaka rätter) ens vid sjukdom eller tänder eller nåt.. Hoppas Lovisa blir likadan :-)
Och hoppas det går bra med gröten nu då..

snöstjärna sa...

Försäkringar är en djungel verkligen. Anmälde snabbt till trygg-hansa då han hade kommit till världen, men vi har FORTFARANDE inte fått nån försäkring. 6 månader. De skulle återkomma efter jag hade fyllt i å skickat in, men nada. Suck.