måndag 16 juni 2008

Semester!

Idag är det måndag, tillika pappas första semesterdag! Mamma tycker det känns som om hon också får semester nu bara för det ;-). Hon känner sig så trött så trött hela tiden..
Första semesterdagen innebar regn och åska (varför inte liksom). Vi har fått jrd idag och varit en sväng till ikea och till djuraffären..

Gummis då, hon stackarn verkar ha ltie tjing på magen igen. Det kräks och bajsas och knyter i magen. ingen magsjuka inte, men något är lite i olag. Hoppas hoppas det inte ärvällingen och att det snart går över. Sömnen är fortfarande helt åt helskotta (så får man faktiskt skriva), sover lite på morgonen och sen är det väldigt sparsamt och oregelbundet på eftermiddagen *suck*
Idag när vi var hos farmor och fikade en liten sväng så var gummis tvungen att visa hur duktig hon är på att stå. Märkte inte ens att mamma släppte händerna och helt plötsigt stod hon där själv, en lååång stund (kändes det iallafall) innan mamma fick fånga upp den fallande furan igen.. :-).

Gummis fick också lite besök strax innan läggdags också,helt oväntat kom lilla Kasper på besök. Sååå roligt tyckte gummis som följde honom hack i häl över golvet... Tack för besöket och bullarna!

Inga kommentarer: