måndag 30 juni 2008

Längesen sist!

HEJ IGEN!
Är det inte meningen att man ska ha jättemycket tid över när man har semester? Här bara springer tiden iväg. inte blev det roligare då mamma låg i feber nästan hela förra veckan (var kom den ifrån liksom, har den hållt sig borta i 15 år kan den väl fortsätta med det...). Så inte blev det mycket gjort här hemma inte...
Under måndagen (då mamma inte riktigt fattat att hon var sjuk än) for vi iallafall till Åsby och gjorde av med stora pengar på mestadels en massa häckplantor till oss och grannen.

..planteringsdags...

Under fredagen då mamma kommit på benen igen for vi alla tre till Vallby och träffade Sandra och lille (?) Felix. Det var jättelängesedan vi sågs, så det var mycket trevligt. Gummis tyckte dock nästan det vara roligare att hålla koll på allt folk som var där än att intressera sig för alla djuren.

spanar lite på hästarna iallafall



Mamma Sandra och lillkillen...


Lite mellanmål bara så orkar vi lite till sedan...



Igårkväll blev det efter lite regn helt underbart väder så då hann vi med att fortsätta jobba med trädgården. Eller ja, snart får man ju till och med kalla den för trädgård. Iallafall baksidan som börjar likna något nu, vänta bara tills gräset kommer också :-).

Nyshoppade björken och nysatta häcken
Idag har det ju varit underbart sommarväder, regnet har ju fullkomligen vräkt ner. Perfekt för att gå upp tidigt tyckte Gummis. Hur gör man för att få sovmorgon, ni erfarna mammor? Sedan har Gummis mest spenderat tid med pappa idag. Mamma har äntligen fått lite tid över att städa hemma. Åtta leriga katttassar och en 9månaders som kräks lite här och där fortfarande kan göra en del skada ;-)

Gummis har varit mest nöjd hela dagen, speciellt när man får äta mellis alldeles själv!











1 kommentar:

Mello sa...

Va kul att ni fått börja plantera å greja, måste kännas härligt när man får se resultat!!