tisdag 3 juni 2008

Framsteg och bakslag...

Mat- och vattenkampen fortsätter här. I morse var gummis helt utslagen på sängen, så mamma kunde klä på henne kläderna uta reaktion och fick väcka henne för att mamma skulle komma i tid till tandläkaren..
Förmiddagen var mest gnällig sedan. Dock tyckte gummis idag att det var ganska gott att äta - framgång! Så gott att hon smaskade i sig lunchen med god aptit, och kaskadspydde upp det på mamma sekunden efteråt. Mamma fick stoppa gummis och sig själv i duschen och sedan lägga sig och skura hela köket.. Efter detta knep gummis ihop munnen helt för dricka också..
Middag ville hon dock ha, men då hade mamma blivit lite feg så det blev snålt med middag, vilket istället ledde till att det blev gröt till kvällsmat. Vi tog inte ens fram flaskan då den gjort henne så hysterisk de senaste kvällarna..
Lite längre läggning blev det men nu sover gummis så gott så gott. Nu får vi se om hon lyckats kissa något till i morgon bara, gummis börjar se ut som en rynkig åttioåring på benen nu... Måste dricka snutta!

3 kommentarer:

Mello sa...

Lillan då!! :(

snöstjärna sa...

Såg du receptet jag postade som vi fick i tips av bvc här på orten? Det kanske kan locka bruttan ... Testa lite isglass? Det har Jordan gillat nu när han varit sjuk, även fast det är sött ...

Vi! sa...

Snö, japp har ett liknande recept hemma.Tack!