lördag 7 juni 2008

8 månader och 1 dag

Igår hände det ju en massa saker men inte ville datorn samarbeta med mamma då inte.... Gummis blev ju hela åtta månader igår! Och firade det genom att ha första kräkfria dagen! Det har hållt i sig idag också, så nu äntligen tror mamma att det kan vara över ändå... fast hon är ju ingen storätare som förut precis ;-)..

Imrose vaknade vi redan vid tjugo över fem av ett hejdundrande åskväder, sen tänkte ju då tyvärr inte gummis somna om igen. vad är det för fasoner en lördagmorgon?
Pappa satte igån den stora harven tidigt istället så kvällen har bestått i stenkrattning för mamma och pappa så händerna blöder.. Dock gjorde kanske lite arbete susen då vi ätit mycket gott då vi var och firade farbror Thomas hela eftermiddagen..
Där passa vi på attlåta Gummis krypträna litegranna. Hon kom ju av sig en del nu när hon blev så krasslig men men det kommer. Vi hoppas innerligt att hon inte ärvt mammas koordination och att hon bara behöver träna lite mera ;-). Sen har gummis visat mamma idag att hon minsann kan resa sig upp själv till stående idag. Det hade hon tydligen visat pappa tidigare men han hade inte behagat berätta det för mamma bara..

Nu blir det lite gottis (måste ju fylla på nu efter arbetet) framför fotboll på tvn..

Pappa och gummis myser altanen
Bus hos farmor och farfar


Mys!



1 kommentar:

Mello sa...

Häftigt att du står själv nu! Både du och Felix kommer ju springa ifrån mig snart! Men vänta ni bara.. jag springer ikapp er snart.. ;) hihi..