måndag 12 maj 2008

Redan måndag igen...

Vart tar helgerna vägen liksom, går den att förlänga med ytterligare ett par dagar? Gårdagen var mamma och gummis sista gången på babysimmet, gummis var dock trött så det blev inte så intensiv simning precis. När vi kom hem hade vi massa folk hemma. Alla skulle gratta pappa, fast han inte fyller om ett par dagar.. Dagen slutade då med att mamma och pappa planterade sitt första träd!



Idag har gummis varit orolig av sig, skrikit sig igenom två måltider och varit allmänt gnällig.. Dock somnade hon redan i bilen in till stan då vi skulle på föräldragrupp. Jättebra tyckte mamma, men när vi stannade igen 20 minuter senare slogs de stora blå upp igen.. Det var den sömnen det. Alltså var gummis väldigt trevlig hela föräldragruppen, lite eremit och inte nöjd med någonting... Lyckades dock sova en liten stund i bilen hem igen.



Dagens sömnbrist resulterade otippat i en hyperaktiv bebis under kvällen... Efter att ha varit på föräldragrupp och tittat på de andra killarnas krypfärdigheter hade vi ju hoppats att Gummis skulle ha tagit lite lärdom men icke... Under kvällen har hon istället rullat sig genom halva huset i rasande , med nöjt leende på läpparna under tiden. En rullare liksom, tänk om hon blir det, det står ju nästan lägre i prioritet än en rumphoppare ;-). Nä gummis, se till att få ordning på tentaklerna nu..!!!







Hmmm, om jag gömmer blöjan härborta är det nog ingen som ser....



Va? Stopp igen, för litet hus det här mamma och pappa...


Ibland är det så skööönt att vara två..i lugn och ro från pälsryckande fingrar




1 kommentar:

Mello sa...

Har du för litet hus?? hihi... ;) Du är cool som rullar tycker ja! Själv anar jag att jag blir en sån där rumphasare, är så slö liksom *asg* Härliga kissar du har! De såg ut att ha de riktigt mysigt. Kramiz