måndag 26 maj 2008

Måndag igen...

Mamma och Gummis hade sovmorgon ända till halv åtta i morse. Det behövde mamma som har insett att hennes bihålor inte är på topp för tillfället. Hoppas hoppas det går över fort.

Gummis har sedan varit ganska enerverande under dagen. Dels har hon ju blivit extremt mammig, så så fort hon får se en skriker hon och ska upp, sedan har hon inte kunnat slappna av fem sekunder under dagen heller. Vilket har gjort läggningarna till en rolig situation med en övertrött hysterisk slingrande ål... Men men, svårt att slappna av kanske när det händer så himla mycket med en för tillfället.

Vid lunchen fick gummis sitta och pilla och träna på pincettgreppet. Det går väl sisådär, själva greppet går okej sedan är det ju de där var saken i handen ska placeras någonstans. I detta fallet var det ju ris som mamma iallafall hade tänkt skulle in i munnen.


Mamma, det sitter något på min näsa!
Lunchen innebar att vi fick byta kläder på gummis tills det var dagsf ör föräldragrupp igen. Gummis visade ju som vanligt sin bästa sida där = allmänt över trött och skrikig. men hon fick ju visa upp nya klänningen iallafall, för efter mycket jämförande av storlekar här hemma insåg mamma att det är dags att använda klänningen nu (istället för senare i sommar som hon tänkt först) för annars hinner gummis minsann växa ur den snart...

Sötnöten!


1 kommentar:

snöstjärna sa...

Jordan är precis likadan, ingen sömn helst. Men till slut måste han ju, kämpar emot men somnar till slut. Å dunderförkylda är vi här med, tränger i bihålorna. Undrar hur natten kommer bli ... Jordan är hemskt snuvig å har säkert ont i halsen han med =( Båda vi andra har ju det ... stackaren.

Håller tummarna för att vi alla får bli friska snart! Å så söt hon e Lovisa! =))