söndag 18 maj 2008

Feber :-(

Ja sådär, det tog sju månader och 12 dagar innan sjukan kom till gummis, jag som trodde vi skulle slippa för alltid :-D.
Ja, dagen började med att mamma, gummis och mormor tog en sabbis på stan och bytte ena tunikan som vi shoppade till gummis igår,och så slank det ner lite till i påsen också ;-). Pappa fick inte följa med utan var hemma och snickrade lite på altanen...

Vid halv tre hade sen mormor sövt gummis som var så trött så trött, men sov så oroligt och ryckigt... Vaknade till en sväng så hon fick komma till pappa som blev så nöjd att han fick henne att smna om så snabbt igen ;-).. Efter två timmar tyckte mamma det var dags för middag och gummis var orolig så hon fick komma upp. Dock fortsatte hon med gnäll, oreelbunden andning och ryckningar så mamma tog tempen, 39,8, snuttan.. Total apati, två alvedon och tre timmars utslagen snutta blev följden.. plus ett par rejäla hulkningar och kräkor med lunch.

Nu visade tempen på 37,4 och gummis sög ivrigt i sig en flaska Nutra som hon behållt och lekt glad i hågen en liten stund.. Ibland kan man ju tro att Alvedonen är jordens underverk ;-)
Hoppas febern håller sig nere under natten nu och att damen snart blir trött så vi kan sova...

1 kommentar:

Mello sa...

Stackars!!! Feber som är så jobbigt... Hoppas du blir frisk fort fort fort!! Kram Mello