tisdag 13 maj 2008

Pappas dag....

GRATTIS!
Ja, pappas dag är det idag.... som han då tyvärr spenderat på jobbet som vanligt. Lovisa och mamma var inte riktigt vänner klockan sex i morse då Gummis provade alla stämbandsresurser på ögsta volym, så hon skrämde nog iväg pappa fortare än kvickt.
Mamma packade in oss och åkte till Öppna och träffade kompisarna, där tillbringade vi hela förmiddagen. Som alltid på tisdagarna så blir gummis sovrutiner lite knas då förmiddagsluren ersätts med vaken lektid på öppna. Så när vi kom hem och ätit lite lunch passade det jättebra att vi fick oväntat besök av Sandra och Kasper. Gummis fick busa av sig ordentligt med stora killen... Hon ser ut som en liten plutt jämfört med honom :-D.
Farmor och farfar kom sen över och bjöds på grillat och grattade pappa igen... så Gummis hade fullt upp ända till läggdags. Ikväll har hon för första gången fått prova på majsvälling till natten.. Det slurpades i fort det lilla hon fick, får väl se nu i morgon hur hon ser ut i hyn nu.. Hon har ju varit så fin så fin nu länge så ni har ju inte hört något om det. Sen igår ikväll har det blossat upp igen bara pang på, på benen och armar och lite på bröstet. Dock tror jag inte hon ätit något nytt heller, dock var det skummjölkspulver i middagen, men det har hon ju ätit förut så... Vi får välan se...

På-gång-stilen


1 kommentar:

Mello sa...

Grattis grattis till Lovisas pappsing!! Kul det var å se dig i dag Lovisa!!! Kraaaam