måndag 29 juni 2009

Sommarlov!

Idag började sommarlovet, för Lovisa iallafall. Sex hela veckor ska hon vara hemma från dagis nu, två av dessa ska hon, mamma och lillebror umgås helt själva. Mammas sommarlov tog nog slut nu..

Första morgonen på sommarlovet hände dock något ovanligt. Det var så ovanligt att mamma och pappa inte ens fattade hur det stod till så de hann inte ens njuta en liten stund. När pappas klocka ringde klockan sex váknade mamma och pappa helt ensamma i sängen.. Det går inte ens att komma ihåg om det ens skett förut. 30årskalaset vi var på kvällen innan tog nog ut sin rätt på gummis. Dock fick det vara slut på ovanligheter snabbt, så åtta minuter över sex var hon uppe sen..

Mamma bestämde sig för att ta tjuren vid hornen direkt första sommarlovsdagen och tillbringa hela dagen hemma. Förmiddagen tillbringades inomhus i skydd från solen (inte värmen dock puuuh) sedan bytte vi taktik och höll oss ute istället. Lillebror har inte varit någon solstråle precis så det blev inte det lättaste.

Men men, första dagen är avklarad iallafall.... och mamma har fått en hel del kärlek från sina små underverk (när vi genomlidit dessa veckor kanske mamma står högst i kurs hemma ;-) )...
Nu blir det nya tag inför i morgon..

Inga kommentarer: