måndag 26 januari 2009

Ny vecka - nya tag...

Måndag idag, en ny dagisvecka för Gummis. Mamma hade ju hoppats att helgen skulle vara lugn och vara lite uppladdning för gummis inför den nya veckan. Så blev det ju inte alls!

Det började i slutet av förra veckan då Gummis kom till insikt om att mamma och pappa faktiskt övergav henne på dagis. Helt förtvivlad blev hon vid lämnandet och matvägrade friskt vid alla måltider där.. Mamma blev lika förtvivlad hon och lämnade raskt över dagislämnandet till pappa.. Så helgen tänkte vi ha lugnt och skönt då gummis även reagerat med riktigt oroliga nätter också... Mamma har jobbat hela helgen och under lördagen fick hon besök av pappa två gånger till och med. Sista besöket slutade med att pappa inte fick komma hem igen utan fick tillbringa natten på lasarettet så gummis och mamma fick sova ensamma i stora sängen.
Under söndagen hämtade vi hem pappa igen och skjutsade honom på bandy. Mamma har alltså fått tagit sin första VAB någonsin och Gummis är frisk som en nötkärna! Mamma och gummis var och åt god mat hos mormor under tiden så det blev sen hemgång för oss alla sedan.

Så idag hade mamma lite ångest över dagis igen, första dagen efter helgen som det är.. Men vid lunch kom det som gjorde mammas dag sedan. Snälla fröken Nina och fröken Annica skickade lite mms till pappas telefon på en storflinande gummis som åt mat för fulla magar. Så snällt att lugna mamma och pappa! När pappa hämtat gummis sedan så hade hon varit glad och njd och haft skoj mest hela dagen :-D! Så vi hoppas att det här blir nya trenden nu!!!

Och förresten, fast man inte gått på dagis så länge så blir man stor så himla fort tycker mamma och pappa. Rean nu tycker sig mamma och pappa hört två helt nya ord komma ur gummis mun. Nu ska det bara ske igen så man kan få lite bekräftelse :-D




Inga kommentarer: