lördag 10 januari 2009

Nedräkning....

Nu är det inte många dagar kvar.... till dagis! Någon som har något tips hur man överlever en dagisinskolning??? Mamma börjar bli lite nervös. Som tur var har snälla S gett oss lite insidertips ;-).

I veckan har mamma jobbat. Och fy vad hon har jobbat, känt sig helt slut när hon kommit hem på kvällarna.. Lovisa och pappa har mest softat och njutit av ledighet. De har utnyttjat den lilla lilla snön som har funnits och har varit på Björnöutflykt med lilla K och hennes familj. Massa pulkaåkning och god lunchbuffé blev det! Och Lovisa har nog den mest trimmade pulkan av alla... så vurpor blir det :-D!

Pulkapolers...


Även fredagkvälen spenderade vi med lilla K och hans familj. Det åts gott tyckte alla, utom gummis såklart som absolut inte tyckte det var läge för middag just då. hur kunde man koncentera sig på det liksom när man hade pojkbesök. För första gången tyckte nog vi alla, så lekte de verkligen med varandra och inte bara bredvid varandra. Jättemysig kväll blev det iallafall, tack så mycket för sällskapet....

I morse var gummis snäll och tänkte på pappas ölintag kvällen före och tillät lite sovmorgon. Til och med så frukosten blev lite sen. Gummis har varit hemma hela dagen, en liten sväng med mormor och morfar medan mamma och pappa fixade lite ärenden inne i stan... Inte så mycket som behövdes har blivit gjort, men en liten bit på väg iallafall.... Två dagiströjor har blivit shoppade, en matta, lite julklappsbyte.... Någon som vill öka på dygnet ett par timmar till oss???


Mumsigt hemmagjort mellanmål!






1 kommentar:

Mello sa...

Å va spännande med dagis! Du kommer stortrivas tror jag, busa gärnet med massa nya polers! :) Vi väntar med spänning på fortsättning följer... KRAM