lördag 31 januari 2009

Effektiv dag!

Efter en natt som mamma kors i taket fått spendera själv i sängen och till och med fått sova sex timmar i sträck har det varit fullt upp hela dagen...

Vid tiotiden mötte vi upp mammas väninna och lilla K i lekparken. Det blev massa pulkaåkning, gungning och rutschbaneåkning. Skoj skoj tyckte gummis!!! Sicken lycka att mamma och pappa valt ett dagis med inomhusrutschbana ;-).
Efter lite snabba lunch bar det sedan av ner på stan. Gummis sov hela 15 minuter i bilen ner, vilket tydligen fick räcka för hela dagen *suck*. Vi träffade mormor och morfar, mamma fixade lite shopping innan vi gick och fikade hos gammelfarmor en sväng..

Väl hemma igen var det dags för ytterligare mat och sedan lyckades faktiskt gummis hålla sig relativt sysselsatt med tvätten ett bra tag innan tröttheten helt tog överhand. Nu sover hon som en klubbad säl och mamma myser i soffan och väntar på att pappa skall komma hem igen..

Förresten, ni som inte har konto här och som inte kunnat kommentera. har ändrat lite så det ska gå nu, prova gärna någon och se om det funkar..




Gunga!

Nya favoritleksaken *suck*


Mamma är nöjd med shoppingen!!!!





Inga kommentarer: