fredag 18 juli 2008

Fredag! (iaf för mamma o gummis)

Pappa jobbar.... det har blivit mycket av det efter semestern... Som tur är för mamma har gummis varit ovanligt snäll de senaste två dagarna som kompensation (hon har ju ett humör som heter duga annars), förutom de olidligt tidiga morgnarna osm blir tidigare och tidigare. Det kanske har lättat lite nu efter öronen och tänderna och allt. Så idag har hon varit så snäll att mamma hunnit röja ordentligt i köket, rensat ur uruxna kläder i gummis lådor och tvättat massa maskiner tvätt. Lika bra att tvätta nu då vi ska försöka få färdigt i grovköket i helgen.. Ikväll har mamma och gummis varit bjudna på grillat hos farmor och farfar. Gott! Så gummis fick äta välling där och sov sen gott i vagnen hem och fortsätter fortfarande snusa mycket gott i sängen )peppar peppar)..

Annars har ju veckan varit ganska lugn. Gummis och mamma har varit hemma mycket vilket har medfört att vi har återinfört eftermiddagspromenaden. Gummis har fått sova middag i vagnen nästan varje dag och det har fungerat ganska bra nu faktiskt. Bara hon får sitta upp tills hon är jättetrött.. allt blir så mycket lugnare då.. Till och med mamma får erkänna lite att det varit skönt att komma ut lite på eftermiddagarna... det har ju varit ganska fint väder ändå..
Annars har det inte hänt mycket alls.... Jo vi har pratat med blivande dagis och de komme rpå hembesök hos oss efter semestrarna för lite information och planering. Känns bra att det sker såpass snart så man kan börja planera in fp och jobb och sådant i höst..

Jo en stor sak ;-), vi har gått upp en storlek i blöjor. Det har ju inte vi gjort på typ nio månader haha.. Fast de känns lite stora så vi måste nog varva med gamla storleken igen :-D.



Gummis hjälper mamma tvätta håret och testar hur mycket väta blöjan egentligen klarar :-)



Provar nya haklappen, alldeles förträffligt tycker mamma och tvättmaskinen!

Shopping (var så längesedan), turkosa starsklänningen + fina katttröjan! Gummis börjar bli stor nu ju, bara stooora storlekar får handlas nu



Overallen mamma traderade hem. Tova testar om den håller värmen..
Nu väntar vi in pappa om en timme, blir tvsoffan :-D!


2 kommentarer:

snöstjärna sa...

Ja visst var de snygga! De fanns en till lång å två till korta. Men den andra låga som var lite glapp gick oxå på en gång ;( Tur jag var snabb, suktat länge efter dem å nu slog jag till.

Mello sa...

Fina kläder du fått! Och en sån där haklapp måste mamma köpa till mig med.. säger hon.. jag fattar inte varför.. ;)

Spännande med dagis och att de komer hem till er. Vilket valde ni?