fredag 11 juli 2008

Fredag = Helg

Veckan har gått ganska fort. Trots att gummis haft det jobbigt och mamma med för den delen. Vi har inte haft samma åsikter och ätande och intag av penicillin minsann. Som om det inte räckte har hon dragits med feber tisdag-torsdag. Såhär hara inte hänt mycket, speciellt när pappa jobbat så sent vissa kvällar... Imorgonbitti dock är det sista gången mamma måste tvinga i det där hemska in i munnen...

I torsdags trotsade vi den lilla lilla febern och for till Felix för att se om han ville leka något. Gummis höll sig trevlig nästan hela tiden och sov extremt gott i bilen hem sen. Idag skulle mormor komma en sväng med lunch. När gummis vaknade efter förmiddagsluren hade hon istället pojkbesök på rummet! kasper och hans mamma hade kikat förbi, Gummis blir så glad när hon träffar Kasper så sen var det full rulle här hemma.... :-)
När mormor och gummis var på promenad hade mamma lite tillfälle att bespruta i trädgården, vilket visade sig totalt onödigt när himlens portar öppnade sig bara en timme senare 'suck'..

Nu ser vi iallafall fram emot helgen, en frisk sådan hoppas vi och lite fint väder också gärna.... Är det något som går att ordna?

1 kommentar:

Mello sa...

Skönt å slippa den där äckliga medicinen!! :)