måndag 7 juli 2008

BVC och Tant doktorn...

Idag har det regnat konstant, skoj! Ändå har gummis tillbringat mer tid ute i vagnen än på länge... Vi åkte in till mormor och morfar på förmiddagen för att få lite fika och lite lunch och för att vi skulle få gå till bvc. Mät- och vägdags ju!

Stor hade gummis blivit, eller ja rättare sagt tung iallafall. Maten hon kastar i sig gör ju nytta iallafall :-). Mamma passade på att fråga lite om våra oroliga nätter som varit. I natt var det extremt med en hysterisk gummis redan halv ett..... 'suck'. Det tillsammans med gummis heshet och det faktum att mamma tyckt att gummis senaste två dagarna böjt väldigt konstigt på huvudet gjorde att vi fick promenera tillbaka till familjeläkaren lite senare och bli tittad i öronen.
Och jojomen, på vänster öra (som mamma misstänkte) hade en dum liten öroninflammation smugit sig in. Så nu blir det pc i fem dagar. Stackars gummis tycker det smakar vedervärdigt...

Men förhoppningsvis så blir det lugnare nu..... men man vågar ju knappt hoppas.....

4 kommentarer:

lillkillen sa...

krya på dig tjejen hoppas du blir bra fort nu så vi kan ha kul på sön

Mello sa...

Oj oj! Jobbigt! Ja krya på dig! Hoppas det går över fort! Ont i öronen måste vara läskigt... kramiz

Mello sa...

Skrev allt detta på Felix sida till dig, men tänkte att du kanske inte ser det.. Glömde skriva där att man ska massera på den handen som är på samma sida som örat hon har ont i.

-----> Ett tips till Lovisas mamsing: Du kan massera Lovisas hand. Under Lillfingret på sidan av handen vid hjärtlinjen som man har i handflatan, om du vet var den går. (En lång linje högst upp som går från pekfingret och längs hela fingerraden.) Ibland kan man känna en liten knöl där när det är inflammation i örat. Låter knasigt kanske, men det är zonterapi. Mamsen min har alltid masserat bort både det ena och det andra på mig när jag va liten. Jag behövde aldrig få pc när jag hade öroninflammation, den försvann med massagen. Kanonbra! :)

Krya på sig nu!!Hälsningar //Mellos Mami

Linda sa...

Oj vad jobbigt, hoppas hon blir bättre snart. Grattis till åtta kilosstrecket =). Kram