söndag 15 november 2009

Noel 6,5 månad

Ja, vad ska man säga om det lilla charmtrollet somvi har begåvats med. Han är lika storasyster på alla de sätt, utom utseendemässigt...
Lika aktiv och rastlös, aldrig aldrig stilla. Har precis lärt sig hur man fridyker från sittande så man hamnar på mage igen och kan krypa iväg igen..
Har samma problem med sömnen som syrran, ett par hundra gånger värre bara.. Mamma och pappa har efter någon månads väldiga oroligheter bestämt sig för att lillebror ska kuras nu. Vi ska försöka få storasyster att sova borta en natt så vi kan pyssla med brorsan första kurnatten.. Mamma håller på att samla mod. I och för sig är det nog dags nu, lillebror kryper hysteriskt runt i sängen på nätterna och kommer inte till ro..
Dock har vi haft stora framsteg idag. Noel har för första gången ätit en ordentlig lunch,vilket vi inte ens varit i närheten av. Superduktig har han varit! Här har han inte varit det minsta lik storasyster som var ett riktigt matvrak vid det här laget, men nu kanske det vänder..
Han är ju bara den goaste killen vi har!



1 kommentar:

Ulrika, Valter och Ylva sa...

Så stor kille ni har! Underbart glad ser han ut. Hur har ni tänkt kura? Vi har också en liten som har sina egna funderingar kring sömnen..