söndag 8 november 2009

Fars dag..

Pappa firades faktiskt i morse... det var ju hans tid för sovmorgon också.. Resten av dagen präglades dock inte av pappas dag..
Förmiddagen tillbringade Lovisa ute. Pippi skulle ju få mat!!! Lovisa trodde att pippi absolut ville ha smörgås men trots att det var söndag fick de nöja sig med talgbollar. Sedan satte sig Lovisa och väntade och väntade, för "pippi komma baka snart".


Dock kom det inga pippi under den trogna väntan, inte så konstigt kanske... Speciellt inte när andra mycket intresserade undersökte matplatsen noggrant.

Efter lunch drog vi en liten sväng till badhuset, det var tänkt att Lovisa skulle slumra en liten stund på vägen dit. Men hur kan man sova när man ska få åka till badhuset??? Lovisa hade fullt upp med att upprepa det hela vägen dit. Den som sov det var Noel som var den som vi egentligen åkte för då vi hade babysim att ta igen, mamma fick väcka honom innan det var dags så det tog en bra stund för honom att komma igång sedan. Lovisa utforskade de stora bassängerna vilt med pappa medan mamma babysimmade. Hon tycker det är såååå roligt! Dock fick nog hela badhuset reda på när mamma och pappa bestämde att det var dags att åka..

Efter en helkväll hos mormor och morfar sedan hade mamma och pappa två totalt utslagna barn i baksätet innan vi ens hade lämnat området. Det tar verkligen musten ur en att vara på badhuset..




Inga kommentarer: