fredag 22 maj 2009

Noel tre veckor...

Idag blir lilleman tre veckor gammal. Tänk vad tiden går fort, och så fort de växer! Mycket man har glömt från när Lovisa var liten..

Dagen till ära har lilleman haft ett väldigt späckat schema. Först var vi på bvc för att se om karln växer något. 405 gram hade han ökat i vikt på en vecka så någon nöd på honom går det ju inte! Ressten av bvctiden gick istället åt till att prata om storasyster så nu hoppas mamma och pappa kunna få lite ordning i sntas liv igen. Sedan har han dejtat gammelmormor för första gången och där lyckats med konststycket att vända sig själv från mage till rygg, till sin egen stora förskräckelse!

Inte nog med det, de första små tårarna har också visat sig idag och nu ikväll har lilleman avfyrat ett par riktiga leenden till mamma! Gooos!

Det enda mamma önskar sig just nu är lite sömn i natt...


6 kommentarer:

Mello sa...

Jisses va tiden flyger iväg!!! Vi måste få komma och se Noel innan han flyttar hemifrån. ;) När vill och kan ni träffas? Vore super å få träffa Gustavs lillasyster också, ska ni träffa dem nått snart? Dags för en bullträff kanske!? Om alla bullarna har tid.. :) Kram kram

Vi! sa...

Satt och tänkte på det idag faktiskt, vad säger ni om nästa helg så kan vi höra med andra också?

Mello sa...

Ja det vore jättekul! :)

Vi! sa...

fick ni smset? söndag halv två, vid vackert väder traskar vi til lekparkken också

Mello sa...

Hej hopp! Inte sett nått sms, för jag har nytt nr. Skickar det till dig sen. Söndag blir kanon. Blir det hos er?

Vi! sa...

jo vi börjar här iaf, lekparken om de blir fint sen