onsdag 20 maj 2009

Mamma goes solo....

Imåndags var det redan dags att bevisa vilken supermamma man blir helt automatiskt när man fått barn. Speciellt när man fått två stycken på 18 månader. Pappa skulle alltså tillbaka till jobbet och mamma måste erkänna att hon nog var lite nervös...

Ingen match tycker nog alla erfarna mammor, speciellt när storasyster till och med ska vara på dagis. Och mamma började veckan med att imponera på sig själv. När klockan var tio på måndagsmorgonen hade hon hunnit med att klä två barn, fått i båda frukost och till och med lite i sig själv, avstyrt ett utbrott vid bordet, bytt ett antal blöjor, läst ett par böcker, lämnat på dagis, storhandlat, röjt köket, tvättat och diskat... Även eftermiddagen innan pappa kom hem förflöt väl.

Idag är det onsdag och mamma inser att det där nog var nybörjartur och säkert en engångsföreteelse. Noel har nämligen kommit på att morgontimmarna innan dagis är bästa tiden på dygnet att låta hela kvarteret få höra hans röstresurser. Storasyster tycker inte alls om det och tar ut det på mamma istället.. Ingen bra kombination!

Väl beprövade knep för att få lugn och ro på morgonen tas gärna emot!


Inga kommentarer: