onsdag 1 april 2009

April = Vår?

Idag har faktiskt våren kommit ett snäpp närmre, har känts så iallafall. Såpass att mamma gjorde misstaget att gå ut på den blivande gräsmattan i sandaler för att titta på den massakrerade häcken och inte höll på att få tofflorna med sig in igen.

Dagen har varit fullt sjå för gummis. Först det konstiga traumat att mamma stannade en sväng på dagis vid lämning för att ha samtal med fröken Nina. Där frångicks rutinerna vid lämning och då blev det lite knas direkt. Dock fanns det inte så mycket att säga på samtalet. Bara att gummis var en trygg, glad liten tjej som pysslade på i sin egen takt och kunde alla rutiner.

Direkt efter dagis åkte mamma, pappa och gummis till bvc för sprutan. Både spruta, längd och vikt lyckades till slut genomföras under höga vilda protester. Inget roligt alls tyckte gummis. Dock fick hon stor okejstämpel i rumpan och var enhelt normal liten flicka, nästan iallafall ;-)..

Nu hoppas vi bara att det vänder på nätterna också och vid läggningen såklart. Mamma vill gärna ha bort nattpassen som hon har denna vecka..


Inga kommentarer: