söndag 28 december 2008

Klåfingriga mamma....

Mamma ska aldrig klåfingra på något mer... Hon tyckte det var alldeles passande att pilla lite på bloggens inställning och vips så fanns inte mycket blogg kvar! Mamma höll .på att sätta julmusten i vrångstrupen. Men men, snälla snälla Snö har fixat till allt idag så nu ska mamma aldrig pilla på något mer...

Idag blev förresten en tidig dag, klockan sex slog lilldamen upp ögonen i morse. Fick komma över till mamma och pappa i hopp om att mamma och pappa skulle få sova lite till. Men men lite småslummer bara så var det bara att gå upp halv sju.. Fast då ska vi ju stolt berätta att gummis sov utan att säga ett knyst ända fram till klockan se och inte ätit någon välling på morgonen... och då får man väl räkna med att mrgonen startar lite tidigare..

Dock blev ju gummis väldans trött under förmiddagen istället när mamma skulle städa och pappa måla färdigt i arbetsrummet. Då fick faster Malin komma och underhålla gummis fram till lunch iatället. Funkade ju alldeles utmärkt!!! Tack!
Det var ju tvunget att vara lite fint tills gummis fick fint främmande sen ( när hon sovit alldeles för lite dessutom). Felix och Gustav kom ju och busade en massa!!! Och deras föräldrar också såklart, men de fikade mest ;-D. Vad skoj att ni kom!!! Och så synd att Mello inte kunde komma, hoppas han fick röja järnet på sitt disko istället :-D..
Tyvärr blev gummis lite ledsen på eftermiddagen och förstörde stämningen lite för pojkarna. Hon har varit lite dålig i magen idag och när det gav resultat i form av en illröd stjärt så blev gummis hysterisk för det onda det gav. Dock lugnade det sig lite framåt kvällen och mamma och pappa fick komma i närheten av blöjan igen, knappt iallafall. Hoppas nu det håller uppe under natten bara...

Annars då? Vi väntar ju ivrigt på Lily såklart..... Hoppas ni mår finfint!!!

Kramar

1 kommentar:

Mello sa...

Låter som ni haft skoj idag! Jobbigt bara att du är lite risig..
Hade varit kul att busa med er!! Får vi ta igen snart! :)

Vad är det vi läser här?? Är det en liten Lily på väg??? :D :D :D