onsdag 24 december 2008

Julafton!!!

Så var dopparedagen här. Mamma fick börja lite med sovmorgon :-), innan det var dags för massa saker att bli gjorda. Golven blev tvättade, vi själva blev tvättade och massa mat fixades.. OCH vi hann med att titta på snön som dagen till ära föll vackert utanför fönstret.

Det var precis lagom att Gummis fick i sig lite lunch och sedan fick en promenad i vagnen så hon sov gott när grötlunch gästerna kom. Dock blev det inte så lång sömn och sedan bev det full fart hela dagen. Massa folk, massa mat och enormt mycket bus. Tomten kom ganska tidigt för att dela ut klappar och det var inte alls populärt hos gummis. Så mamma och gummis fick gå ut i köket och titta på maten på spisen en sväng innan hon lugnat sig någotlunda och kunde ta emot paket av tomten. Dock hann bara två paket bli öppnade av gummis innan det var dags för henne att få i sig lite mat i magen. Sedan blev det nästan raka vägen i sängen då hon var så trött så trött.... Då fick mamma och pappa lite tid över att öppna sina julklappar och fylla på den stinna magen med ännu mer mat.. Dagen blev iallafall väldigt trevlig och vi alla tre tackar så hjärtligt för alla jättefina paket och allt sällskap!!!



Årets gran som inte är så vackert men barnsäkert klädd..
Gummis har tittat djupt i julstrumpan på morgonen..



Har nästan accepterat tomtens intrång..


Mammas och pappas paket var alldeles utmärkta att springa på och åka rutschbana på..







Kalle Anka är ju en given hit på julafton!

2 kommentarer:

snöstjärna sa...

Va roligt att se hennes intresse för tvn, Jordan bryr sig inte ett dugg =(

Vi! sa...

Ja du, var glad för att han inte gör det säger jag... Jag tycker inte de ska behöva bry sig så mycket om varken tv eller adator än...