lördag 22 november 2008

Rödluvan...!

När mamma är på jobbet (och får grymt ont i sina fogar) passar gummis och pappa på att ta långpromenad i snön och den vintriga kylan. En riktig vända blev det innan gummis sträckte armarna mot pappa och tiggde skjuts hem igen... Måste ju testa vinterkläderna ordentligt så de håller måttet...

Annars har veckan inte inneburit så mycket, fortsatt "äta-själv" träning. Gummis börjar få ordentligt kläm på att det är godare att stoppa i munnen än lägga på golvet. Ett nytt ord har kommit till i gummis vokabulär också. Titta! SÅ nu ska mamma och pappa titta på allt enligt gummis.
Just ja, mamma och gummis var ju en sväng till farbror doktorn i torsdags också och skulle titta i gummis öron. Det högra örat var lika irriterat som för två månader sen men inte så det behövdes någon behandling. Har vi ju inte hört förut...vad gör man åt ständigt irriterade öron då som inte är tillräckligt sjuka! Sen att hon hostat i en månad det var bara ett sundhetstecken för är det förkylda ungefär 12 gånger om året så är det bra för immunförsvaret. Till sist skulle mamma och pappa inte tänka som doktorns mamma, att skaffa 13 barn för det var alldeles för mycket. Kontentan av det korta läkarbesöket, ja typ ???????


Till och med kissarna tycker det är mysigare på kvällarna att ligga hemma i soffan och mysa och få lite kel på magen. Men snön lockar ändå och småfåglarna lever fortfarande väldigt farligt..




2 kommentarer:

Mello sa...

Va snygg du är i röda overallen!! :D Hoppas du mår prima snart! (Och att mammas fogar får vila lite från jobb också) Kram kram

Mello sa...

Visst är titta världens bästa ord Lovisa!? Man får mamma och pappa att lyda. De tittar hejvilt överallt man pekar! Hihihi... You go girl!