torsdag 13 november 2008

Nu är vi här igen, alla fyra!

Nu ska vi vara tillbaka! För alltid hoppas vi ju såklart! Först av allt vill jag tacka min kära
Snöstjärna som varit så snäll och fräschat upp vår lilla sida åt oss!!! Jättesnällt!
Så vad har hänt sedan sist då.... säkert massór men inget som man kan komma att tänka på såhär..

Gummis springer hellre än går, hon har lärt sig otyg på öppna och klättrar på allt som går att klättra på, ordförrådet består fortfarande av mamma, pappa och ack ack. Där går det inte så fort fram inte.. I munnen har två hemska ofantligt stora kindtänder tittat fram som förövrigt förstörde sömnen för mamma och pappa en hel helg... Både gummis och pappa har shoppat sig nya vrålåk att köra omkring i.. Växer så det knakar gör hon också, såpass att mamma blev alldeles svettig när hon insåg att det bara var att inhandla en ytterligare vinteroverall i större storlek (vilket vi nu efter långt letande äntligen lyckats med). Gummis spenderar numer också mer tid med pappa när mamma har börjat jobba igen så smått, skoj tycker hon!

Annars så... tiden springer iväg.... och mamma börjar få riktig lust att börja boa inför julen. Många projekt kommer det att bli...



Numer är det mycket roligare att bada med pappa i stora badkaret!




Gummis har börjat sova middag i sängen också ibland!


Nya vrålåket som än så längee fick nöja sig med mammas gamla åkpåse i väntan på ny..


Sist men inte minst.. i vår kommer vår lilla gummis bli stor. Till och med storasyster. Vem kunde tro det? Inte vi iallafall!




3 kommentarer:

Mello sa...

Va kul att ni e tillbaka här! :D
Jätte fin sida! Är så häftigt att du ska bli storasyster Lovisa!!! Ska mamma och pappa tjuvkika vad det blir för syskon eller blir det en överraskning? (Stentuff åkpåse!) KRAM//Melloman!

snöstjärna sa...

Nu e de officiellt =) Vad bra att du gillar designen. Tänk så stor Lovisa kommer bli när syskonet kommit! =) Grattis igen! Kram

CeciliaB sa...

Ett STORT grattis från oss i Pettersborg!!