torsdag 9 oktober 2008

En härlig dag! :-)

Tiiiidigt var vi nere på stan idag, hela familjen! Köpte födelsedagspresent i efterskott till Gummis (som hon knappt tittat åt iof), sedan träffade vi Karin och lilla L. Lunchade lite gott och gick i ett par affärer, sedan åkte pappa till jobbet och Karin och mamma for hem hit till landet..

Gummis var helt slut så hon somnade innan vi ens hade rattat ut ur parkeringshuset så när vi kom hem hade lilla L inget lekkompis, hon sov på altanen... Fast efter en timme så blev det full fart på två vildbasingar hemma :-D! Tack för idag Karin och lycka till med flyget i morgon!

Gummis har senaste dagarna vänt helt på kvällarna. Från att ha varit helt oregerlig på kvällarna har hon helt pötsligt blivit jättetrött. Går omkring och bär på snuttefilten och bara gnäller... Idag fick mamma till och med hoppa över tandborstningen och tyvärr även snorsugningen för det funkade inte helt enkelt. Gummis slocknade som en klubbad säl efter vällingen. Dock blir hon mer och mer snorig igen, så hon kan ju knappt andas nätterna igenom...

Förhoppningsvis kan mamma och pappa få sova i natt, det har varit väldigt snålt med detta i veckan... Annars orkar ju inte mamma följa gummis till busborgen i morgon!

Inga kommentarer: