tisdag 25 mars 2008

Våffeldagen!

Dagarna springer förbi här känns det som. Påskdagen tillbringade mamma på jobbet faktiskt. SKOJ! Gummis fick vara hemma med pappa.... under gårdagen fick vi besök av mormor, morfar, morbror och kusin E. Full fart alltså...

Idag var det tydligen våffeldagen, mamma äter ju inte våfflor så hon hade ingen kolll på det. Dock kunde man ju inte tacka nej då man klev in på öppna på förmiddagen pch det bjöds ¨på nygräddade våfflor med glass. Yummie, det var riktigt riktigt gott! Lillgummis verkade inte njuta riktigt lika mycket beslket på öppna. Hon har en haft en riktig sktidag faktiskt så mamma börjar bli lite orolig. Mat har knappt gått ned någonting, hon har bara illvrålat... Beter sig som om hon har ont i magen, fast man kan tro hon har ont i halsen för lite snorig har hon blivit. Först trodde vi det var tänder när hon fortfarande är så orolig på nätterna. Fortsätter hon med denna matvägran blir det till att slå ett samtal till bvc...

När pappa slutade blev det biltur för att köpa tapeter, nu har vi även beställt belysning till altan. Tänk vad det kan skilja prismässigt mellan olika affärer i samma kedja..
Kvällen bestod sedan i attgummis fick plaska av sig i badet en stund. Måste ju vara ren och fin tills man ska synas i sömmarna av doktorn i morgon. Sen en mycket orolig stund med kvällsflaskan innan hon nu slutligen sover gott.. På vänstersidan såklart, nya favoritpositionen..

Morbror ringde också och ville tigga till sig en multishona. Visst tänkte vi, går väl bra. Men tyvärr får vi säga nu, den tilltänkte kandidaten visade upp småttisar under kvällen nu... De har inte blivit utsäppta ur snäckan än men de är nyfikna när mamma multis lämnar snäckan..
Tredje kullen nu...

Synes i morrn igen, God Natt!

Inga kommentarer: