torsdag 13 mars 2008

Var sjutton är solen?

ja man kan ju nästan bli deprimerad, det regnar och regnar och regnar... nä faktiskt häromdagen haglade det en stund istället..
Det är så trist att gå hemma i det här vädret. Så igår var det mycket välkommmet att få gå iväg på fika hos grannarna.Tre små vildbasar till flickor har de och grymt snygga grejer i huset hade de också.. *avundsjuk*. Men trevligt var det...

Annars har snutta lite jobbigt med magen för tillfället. Vi har bajskatastrofer typ 14 gånger om dagen och natten också för den delen.. Funderar på att prova Sinlacgröten istället, den är även glutenfri, just nu kanske det är lite för mycket fibrer för gummis mage.. Men gott tycker hon det är iallafall :-). Och i natt efter blöjbytning så somnade hon om utan att jag behövde t upp henne, vilket jag inte vill göra då hon ska lära sig att somna själv. Så vi hoppas det fortsätter så..
Annars kan man lägga henne på rygg på golvet och det tar ungefär fem sekunder innan hon vänt sig till mage. Sen ligger hon där, och kommer inte en centimeter *HAHA*. Hon försöker och försöker och blir så arg och roterar i en cirkel på magen. Hon tänker inte vända sig tillbaka utan ska framåt, och hon ligger som en strandad säl... :-)

I akvariet ikväll har det varit full aktivitet, ibland är det bra mycket mer intressant än tv... Det har varit ett väldans grävande ikväll, en av multishonorna är värre än en grävskopa. Det är två honor nu som är väldigt kära i sin snäckor nu och lämnar dem inte... *hmmm* . Man kan ju hoppas att det är några småttisar där inne. Jullehannen har också varit på grävarhumör under kvällen och gjort en fin liten hög precis vid ingången till grottan...

Imorgon blir det nog en sväng downtown med enbart fönstershopping för min del iallafall tyvärr..
Natti!

Inga kommentarer: