tisdag 22 juni 2010

Nya lekmarker

Mamma är ju numer en arbetande mamma sedan ett par veckor. Det dåliga samvetet som alla pratar om har faktiskt funnits där, vilket inte alls är likt mamma. Trots alla konstiga tider som mamma jobbar finns det en hel del fördelar med dessa. Mamma får helt klart mindre tid med sina små och sin karl MEN hela familjen får nästintill mer tid tillsammans.

Som denna måndag. Pappa får åka och träna och resterande familjemedlemmar hakar på öppna för en date i solen och utforskande av en helt ny lekpark som vi inte provat förut. Sedan hinner vi alla äta lunch tillsammans och leka lite till innan det är dags för mamma att ta sig till jobbet.

Lekparken får klart godkänt både utav mamma och de små, pannkakslunchen likaså.. Dock krävs nog mer insats av mamma i lekparken detta år med två vildbattingar som snabbt som ögat kilar åt vart sitt håll. Lovisa invigde dagen på lekplatsen genom att trilla ner nära två meter från klätterställningen och landa på ansiktet. Mamma fick en rejäl hjärtinfarkt på köpet.




Det är sådana här sköna förmiddagar som gör det lätt för mamma att sen kunna åka till jobbet med gott samvete!


Inga kommentarer: