tisdag 1 december 2009

Första december..

Idag är det december, julmånaden. Den månad man ska hinna en miljon olika saker inför jul och nyår.

Månaden börjar illa för familjen. Eller, ja lite positivt blev det när stora snöflingor föll under frukosten. Mamma har helt enkelt inte ork för de där miljon sakerna som ska göras. Förhoppningsvis finns orken nästa vecka när det är en hel del inbokat. Och förhoppningsvis är hela familjen friska och glada också. Efter kvällen som varit gör mamma det enkelt för sig och skyller på rävgiften till mediciner som doktorn tyckte barnen skulle prova på.
Barnen ja, Lovisa har varit till dagis efter förra veckans sjukdom. Men på första advent tyckte lillebror det var alldeles utmärkt att bli sjuk istället. Hög feber och en hemsk hosta som till och med gör en annan helt svettig. Bättre igår var han men sämre idag igen..och somnade som en säck potatis på mammas axel på väg till sovrummet. Storasyster hann iallafall in i sitt rum innan hon somnade på golvet istället...

Ja, vad ska man säga..

Lillebror ja, han är inte så liten längre. Hela sju månader i dag. Och vart är vår lilla bebis? Lilla N har nu fått in snitsen för det riktiga krypet istället för hans säregna larvstil. Hiskeligt arg blir han också när han reser sig mot diverse saker och sedan inte har en aning om hur han skall ta sig därifrån..

Nä ny dag och nya tag i morgon nu!


1 kommentar:

Mello sa...

Grattis till lilla/stora Noel !! :) ..Och hoppas han piggar på sig!!