torsdag 5 februari 2009

Kvalitetstid mor och dotter emellan...

Det är inte ofta det har varit men idag så har vi ägnat oss åt varandra. Lovisa ägnade sig åt mamma redan klockan sex imorse genom att spy ner hela sig själv och mammas säng igen. Bara upp och stoppa henne i duschen och börja riva sängkläder. Mysigt!
Som tur är flirtade hon in sig hos mamma igen genom att låta henne sova i soffan en timme mellan halv åtta och halv nio (tack gode gud för det säger mamma bara).

Sedan har dagen flytit på ganska bra. Hunnit med lite tjejgrejer som att kamma varandras hår, provsmakat nappar (mamma tvingas till detta), städa badrummet och sjunga sånger med sångpåsen... Plus massa mys i soffan och i sängen.. Plus minutlånga konversationer vid matbordet. Det är så roligt nu tycker mamma, för hon inbillar sig att man kan hålla riktiga samtal med gummis nu. Och visst det kan man nog till viss del men kanske inte i den utsträckning som det verkar. Roligt att konversera är det dock tycker både mamma och gummis.. Även om det mest är ja, mmm, nej, titta, banan, boll för tillfället. Dock är det passiva ordförrådet väldigt stort känns det som..

Gummis fick lite kvalitetstid med pappa under kvällen också när mamma gick på restaurang och klagade på maten...



1 kommentar:

Mello sa...

Va mysigt! (förutom spyan då..) ;) Hoppas du e frisk nu tjejen!