tisdag 26 augusti 2008

Gräsänkorna....

Ja vi är gräsänkor här hemma. Pappa har valt att lämna oss för det sköna Dalarna den här veckan, jättetrist tycker vi! Lite dåligt med uppdateringar är det här, och bilder ska vi ju inte tala om. Lovar bättring på detta inom kort!

Så vad har hänt egentligen... I helgen var mamma och pappa hemma och försökte få lite ordning i trädgården. Liten bit framåt har vi kommit men vi måte lägga på ytterligare kol i helgen nu så det kan bli färdigt någongång. Gummis har haft närkontakt av tredje graden med en surrande stickvänlig grej, en geting! Getingen tyckte nog gummis luktade gott vid matbordet och satte sig vänligt på hennes tumme. Mamma fick dock väldig fart under fötterna då hon såg den lilla krabaten i munnen på gummis. Ut kom den fort som attan, och hann med att sticka gummis i tummen, som tur är kanske man ska säga. Getingen lever inte längre..
Just ja, vi var ju på 70årskalas under helgen också, fick god mat och Gummis fick bekanta sig med en jätte till vovve. Hon var dock alldeles för rädd för vovven när han skällde sådär högt!

Nu som sagt är vi änkor båda flickorna i familjen. Idag har vi dock varit på öppna hela dagen och busat massa med kompisarna. Vi fick till och med luncha lite med snälla Melvin och hans mamma och pappa medan lilla Felix sov i vagnen och Felix pappa snållunchade med en cola ;-). Efter eftermiddagsluren var dock Gummis inge pigg alls, och har inte varit ikväll heller riktigt. Kan det kanske vara de nya tänderna som håller på och kikar fram i överkäken igen. Vi verkar aldrig få någon liten tandpaus...

Gumms sover nu så mamma ska få lite egen mammatis med lite thé och soffa :-).

Inga kommentarer: